Kom eens bij ons binnen kijken

Kom eens bij ons binnen kijken

Het kan heel fijn zijn voor u als ouder en voor uw kind om te 'ervaren' hoe het is in een klas. De Kijk- en snuffelochtenden zijn in groep 1-2 voor kinderen van 2 en 3 jaar met hun ouders tussen 08.45 uur en 12.00 uur. 


Planning voor het schooljaar 2020-2021             

Over het algemeen plannen we een aantal ochtenden in een schooljaar in. Het is dan een vrije inloop. Dit schooljaar is het anders, vanwege de coronacrisis. Toch willen we vorm geven aan de Kijk- en snuffelochtenden, waarbij we alle maatregelen van het moment kunnen waarborgen. Daarbij hebben we een maximum gesteld van 1 ouder met kind per ochtend tijdens een Kijk- en snuffelochtend. 

Dit jaar hebben we geen Kijk- en snuffelochtenden vast gepland, maar kunnen plaatsvinden op afspraak. Hoe werkt dat en wilt u gebruik maken van een Kijk- en snuffelochtend? Dan kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar e.ilgen@stichtingklasse.nl. Geef daarbij aan welke ochtend u het beste schikt. Wij nemen contact met u op om een ochtend in te plannen. 

Algemene en praktische zaken:
  • Kijk- en snuffelochtend gaat alleen op afspraak. 
  • tijd is tussen 08.45 uur en 12.00 uur
  • max. 1 ouder mag mee
  • deze ouder heeft geen corona gerelateerde klachten. 
  • deze ouder houdt 1,5m afstand van andere volwassenen (zoals de leerkracht).
We hopen op deze manier de Kijk- en snuffelochtenden voor dit schooljaar goed vorm te geven. Graag tot ziens op een Kijk- en snuffelochtenden!