VisieVisie
De wereld om ons heen verandert razendsnel. De kinderen die bij ons leskrijgen, hebben straks waarschijnlijk een beroep dat nu nog niet eens bestaat. Wij vinden dat we kinderen daarom een belangrijke basis mee moeten geven die hen helpt in hun verdere leven. In wat we doen staat daarom de toekomst centraal. Themas als duurzaamheid, Engels vanaf groep 1, werken met techniek en wetenschap en het anders leren denken. Elk kind heeft eigen, unieke talenten. Op de Horizon krijg je de ruimte om die talenten te ontdekken en er echt wat mee te doen.

Bij ons werk je aan de toekomst. Je ontdekt waar je goed in bent en leert een heleboel leuke en nuttige dingen. Zodat jij kunt stralen. Nu, maar ook later.

Missie
We gaan ervoor dat je bij ons ontdekt dat je het waard bent om te stralen. Dat betekent dat je op de Horizon ontdekt waar jij goed in bent en hoe jij jouw talenten maximaal kunt ontwikkelen. Er is daarom veel variatie in de les en je krijgt zelf veel verantwoordelijkheid om van je periode op school een succes te maken. Wij helpen je daarbij en zorgen ervoor dat jij een stralende tijd hebt bij ons op de Horizon.